high speed cams are not working on usbip

David Chang dchang at suse.com
Mon Jan 16 02:48:52 UTC 2012


Hi,

在 2012年1月11日下午3:47,nagarjun kommineni <nagarjunkommineni at gmail.com> 寫道:
> hi,
> these are the my test specifications.
>
> OS:            Scientific Linux 6.1 (default kernel 2.6.32)
> Kernel:       3.1.4 (I have built it)
> Web Cam:  Logitech Pro 9000
> Test App:   Gstreamer
>
> To see the web cam output I have used the Gstreamer  with the following
> command.
> gst-launch v4l2src ! video/x-raw-yuv,width=160,height=120,framerate=15/1 !
> ffmpegcolorspace ! autovideosink
>
> my cam supported resloutions are 160*120, 176*144, 320*240, 352*288,
> 640*480, 800*600, 960*720, 1600*1200.
>
> it works fine upto 320*240, beyond this it doesn't work.

What's the speed of server and client network interface?

David
>
>
> 2012/1/10 David Chang <dchang at suse.com>
>>
>> Hi Joey,
>>
>> 2012/1/10 joeyli <jlee at suse.com>:
>> > 於 二,2012-01-10 於 13:46 +0530,nagarjun kommineni 提到:
>> >> Hi,
>> >>
>> >> problem with usbip in drivers/staging/usbip
>> >>
>> >>  I have configured one pc as server and one as client, with this
>> >> configuration high speed web cams are not working for higher
>> >> resolutions.
>> >>
>> >
>> > How "high" does this web's speed?
>> >
>> >> please have a look at this problem.
>> >>
>> >
>> > David,
>> > as I remember you test webcam in old kernel before? looks works fine.
>>
>> Yes, but I would suggest using lower resolution.
>>
>> Regards,
>> David
>> >
>> >
>> > Thanks
>> > Joey Lee
>> >
>> >
>> > --
>> > To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel"
>> > in
>> > the body of a message to majordomo at vger.kernel.org
>> > More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
>> > Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/
>
>
>
>
> --
> Regards,
> Nagarjuna Kommineni.
>
>



More information about the devel mailing list